Jazz at the Lake

De data van Jazz at the Lake 2014 zijn bekend: op 7 juni zal het wederom gaan plaastvinden bij Marina Het Bosch in Amsterdam. En dit jaar strijkt Jazz at the Lake voor het eerst ook neer in Leiden op 16 augustus! Houd de website in de gaten voor de laatste updates!

Wat is Jazz at the Lake?

Een korte introductie
Jazz at the Lake is in 2011 begonnen als een kleinschalig openlucht muziekfestival aan de waterkant, wat geheel in het teken staat van Jazz, Soul en Funk. Van Jazz bands tot groovy optredens van funk artiesten, van pop en blues tot soulartiesten. Bij Jazz at the Lake zetten de diverse (inter)nationale topartiesten uit de diverse muziek genres verrassende en spraakmakende live optredens neer.  


Uniek aan Jazz at the Lake is dat het festival op meerdere manieren te bezoeken is. Naast de landingang (met alle parkeerfaciliteiten voor auto, motor, fiets) voor voetganger of OV'er, is er een speciale ingang op het water, welke toegang geeft tot de Jazz at the Lake haven.  Deze haven is onderdeel van het evenemententerrein en biedt een goed zicht op de optredens van de diverse artiesten.


De setting is dan ook meer dan uniek te noemen. Het water en het land vormen samen het terrein en lopen feilloos in elkaar over. Kom je met de boot of over het land je hebt beide toegang tot hetzelfde terrein. De setting zorgt voor een unieke en intieme sfeer, vergelijkbaar bij andere evenementen op en aan het water.


De filosofie van Jazz at the Lake is om een kwalitatief hoogwaardig festival in een maritieme ambiance met verrassende live  optredens en artiesten uit verschillende muziekgenres te organiseren.


De verrassende programmering en de unieke en intieme setting maakt Jazz at the Lake een unieke en niet te missen festivalbeleving in het voorjaar van 2013!


Organisatie
De organisatie van Jazz at the Lake ligt in handen van The Floating Company. Dit Amsterdamse evenementenbureau is gespecialiseerd in het produceren en organiseren van drijvende evenementen.


www.thefloatingcompany.nl

Praktische Info

Adres
Het adres van De Kaagsociëteit is: Weilandpolder 8, 2362 AG Warmond.

 

Tijden

Jazz at the Lake opent haar deuren/sluizen van het festivalterrein op 16 augustus 2014 om 14.00. Het programma start om 15.00. Het einde van het programma is om 23.00.

 

Jazz at the Lake Botenparade

Voorafgaand aan het programma van Jazz at the Lake is de boten parade. De parade start bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom. Verzamelen vanaf 12:00. De parade vertrekt om 12:45 uur en zal rond 13:45 uur bij Jazz at the Lake aankomen. Bij de Zijlstroom is het mogelijk wat te eten en te drinken. Klik hier voor de vaarroute.

 

Pendelbusje De Kaagsociëteit <-> Zijlstroom

De hele dag zal er op verzoek een pendelbusje rijden tussen De Zijlstroom en De Kaagsociëteit. Dit is bij het personeel van de Zijlstroom, danwel de Kaagsociëteit aan te vragen.

 

Reisinformatie via GoEuro:

Mogelijk gemaakt door GoEuro

Munten
Op het terrein kun je bij de muntenkassa's munten kopen, bij deze kassa's kan je pinnen en contant afrekenen. Muntjes zijn alleen op Jazz at the Lake geldig. Met je muntjes kun je zowel eten als drinken afrekenen

 

Tickets
De tickets zijn e-tickets welke uitgeprint als toegangsbewijs gelden. Tijdens Jazz at the Lake is het mogelijk het terrein te verlaten om later weer terug te komen. De beveiliging zal u voorzien van een stempel. 

 

Verkeer
- Kom je met de boot, dan kun je met een bootticket een plek krijgen in de haven van Jazz at the Lake
- Kom je met de fiets dan kun je deze parkeren
- Kom je met de motor, parkeer dan op de parkeerplaatsen waar ook de auto's staan.
- Kom je met het openbaar vervoer? Raadpleeg www.9292ov.nl voor de beste route

 

Parkeren
Er is een speciale parkeerplaats bij Jazz at the Lake aanwezig. Deze is naast de ingang en hier kan de auto de gehele dag geparkeerd worden. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken aanwezig op deze parkeerplaats en het is betaald parkeren. Wanneer deze vol is, is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. Tip, kom op de fiets, met de boot, of met het OV.

 

Haven
Jazz at the Lake heeft een eigen haven waar je met je eigen boot in kan. De haven is onderdeel van het totale terrein en bied een waanzinnig uitzicht op de live optredens. De haven en het landterrein zijn voor iedereen toegankelijk, het loopt feilloos in elkaar over. In de haven is het mogelijk van de boot op- en af te stappen.
Eigen drank en eten het terrein mee opnemen is niet toegestaan. Jazz at the Lake biedt drankpakketten aan, deze kan de koper van een bootticket twee weken van te voren bestellen (de koper van het bootticket krijgt hier bericht hierover).

 

Jazz at the Lake boot
Heb je geen boot, maar wil je het evenement wel graag vanaf het water meemaken. Jazz at the Lake heeft een speciale boot varen. De opstaplokaties worden later bekend gemaakt.

 

Eenmaal aangekomen krijgt de Jazz at the Lake boot een plek aan de steiger voor het podium, daar is het mogelijk op- en af te stappen. Op de boot is eet- en drinkgelegenheid. Er is gedurende de dag altijd de mogelijkheid met het openbaar vervoer terug naar de opstapplek te gaan. Voor de Jazz at the Lake boot zijn speciale kaarten verkrijgbaar onder het kopje tickets.

 

Weer
Jazz at the Lake zal in principe onder alle weersomstandigheden door gaan. Kijk voor de laatste weersvoorspellingen op www.weer.nl of op NOS teletekst pagina 703. Uiteraard is er tijdens Jazz at the Lake kans op verschillende soorten weertypes, Jazz at the Lake zorgt voor voldoende aanpassingen op het terrein zodat het door kan gaan.

 

Veiligheid
Om er voor te zorgen dat Jazz at the Lake een leuk en gezellig festival blijft zijn er in overleg met de veiligheidsdiensten enkele regels van toepassing, deze zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden van Jazz at the Lake.

Toiletten
Er zijn voldoende toiletten op het terrein aanwezig. De toiletten staan bij de ingang van het terrein.

 

EHBO
Op het terrein bevindt zich een EHBO-post die je kunt raadplegen indien nodig. Wij vragen je bij medische problemen naar deze EHBO post te gaan en het probleem te melden.

De beveiliging en de EHBO zullen de gasten van Jazz at the Lake zo goed mogelijk in de gaten houden. Wij willen je vragen om ook een oogje in het zeil te houden. Zo kunnen we samen voorkomende situaties snel oplossen.


Op de aankoop van kaarten voor Jazz at the Lake zijn de Algemene Voorwaarden Jazz at the Lake van toepassing. Deze kun je HIER downloaden

BOTENPARADE

Voorafgaand aan het programma van Jazz at the Lake is de boten parade.

De parade start bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom (Zijldijk 28, Leiderdorp). Verzamelen vanaf 12:00, vertrek om 12:45, aankomst 13:45.

Vaar je ook mee met eigen boot?
Klik hier voor de vaarroute.

PLATTEGROND

Plattegrond Jazz at the Lake Leiden

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Jazz at the Lake.

HOSTED BY

De Kaag Sociëteit, Leiden

De Kaag Sociëteit - Leiden

Sublime FM Heineken Amsterdam Boats Grand Marnier Uber & Jazz at the Lake Plastic Whale Le Bubb Floating Events
Created by Boy Ontwerpt & Exquisit