Frequently Asked Questions

Deze FAQ pagina wordt voortdurend bijgewerkt aan de hand van vragen die wij ontvangen. Kijk dus graag eerst op deze pagina of je vraag hierbij staat! En kom nog eens terug op deze pagina om de laatste info te checken.

COMMUNICATIE

Hoe kan ik de organisatie bereiken voor vragen?

Via de contactpagina op de website.

CLOSE

Ik vind Jazz at the Lake een goed initiatief en wil graag bijdragen aan het evenement.

Op de hoofdpagina ziet u arrangementen staan. Als u daar op klikt dan ziet u een overzicht van de verschillende pakketten die wij aanbieden. Mocht u geïnteresseerd zijn dan verwijzen wij u graag door naar de contact-pagina op de website en daar kunt u het contact formulier invullen.

CLOSE

TICKETS

Kan ik nog een kaartje aan de deur kopen?

Er is deurverkoop op het water en op het land, houdt er wel rekening mee dat Jazz at the Lake uitverkocht kan zijn. Er is een maximum aantal kaarten beschikbaar.

CLOSE

Kan ik een kaartje aan de deur met pin betalen?

Ja, het is mogelijk om met pin te betalen.

CLOSE

VERVOER

Hoe kan ik over het land komen?

Lopend kan altijd, de fiets of de scooter kun je bij de ingang van Jazz at the Lake parkeren (er is een speciale stalling voor fietsen en scooters). Indien je met de auto komt kan je deze parkeren op het parkeerterrein voor de ingang van Jazz at the Lake. Openbaar vervoer staat hieronder beschreven.

CLOSE

Kan ik met de auto komen?

Indien je met de auto komt kan je deze parkeren op het parkeerterrein van Jazz at the Lake.

CLOSE

Hoe kan ik met het openbaar vervoer komen?

Het is niet aan te raden gebruik te maken van het OV aangezien u dan minimaal een half uur moet lopen vanaf de bushalte. Ziet u geen andere mogelijkheid? Neemt u dan een taxi vanaf Leiden CS. De taxistandplaats vindt u aan de voorzijde (links) van Leiden CS.

CLOSE

Waar vertrekt de Jazz at the Lake boot?

Voorafgaand aan het programma van Jazz at the Lake is de boten parade. De parade start bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom. Verzamelen vanaf 12:00. De parade vertrekt om 12:45 uur en zal rond 13:45 uur bij Jazz at the Lake aankomen. Bij de Zijlstroom is het mogelijk wat te eten en te drinken. Klik hier voor de vaarroute.

CLOSE

HORECA

Kan ik de munten met pin betalen?

Ja, de munten kunnen met pin betaald worden.

CLOSE

Wat is er op het terrein aan horeca aanwezig?

Op het festivalterrein zijn voldoende drank- en eetgelegenheden aanwezig. Er wordt dan betaald met munten.

CLOSE

Kan ik overgebleven munten inwisselen?

Helaas zijn munten niet inwisselbaar voor geld.

CLOSE

Is het toegestaan om zelf drank en/of eten mee te nemen?

Het is niet toegestaan om met zelf meegenomen drank of eten het festival terrein te betreden. Maar we bieden wel drank pakketten aan die het terrein op mogen worden genomen. Deze kan je afhalen bij het startpunt van de parade.

CLOSE

TERREIN

Zijn er WC’s aanwezig?

Ja, op het terrein zijn voldoende WC’s aanwezig.

CLOSE

Wat moet ik doen in geval van medische problemen op het terrein?

Op het terrein bevinden zich een vaste EHBO-post en zijn er mobiele EHBO-posten die je kunt raadplegen indien nodig. Wij vragen je bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligingsbeambte te gaan en het probleem te melden. Zij zullen vanaf dat moment het probleem samen met je trachten op te lossen. De beveiliging en de EHBO zullen de bezoekers en de omgeving zo goed mogelijk in de gaten houden, lettend op ongeregeldheden, onwelwordingen e.d. Wij willen je vragen om ook een oogje in het zeil te houden. Zo kunnen we samen voorkomende situaties snel oplossen.

CLOSE

ALGEMEEN

Is het toegestaan om met een reclameboot komen?

Nee. Het is niet toegestaan om met een boot te komen die met reclame bestickerd is. Mochten jullie dit toch echt willen neem dan contact op met de organisatie.

CLOSE

Hoe oud moet ik zijn om op Jazz at the Lake te mogen komen?

Er is geen minimumleeftijd voor Jazz at the Lake. Kinderen onder de 16 jaar moeten met een ouder/begeleider het terrein betreden. De ouder/begeleider is verantwoordelijk voor het kind.

CLOSE

Mogen er huisdieren mee het terrein op?

Nee, die zijn verboden.

CLOSE

Ik wil graag mijn professionele foto/film apparatuur meenemen om mooie plaatjes te maken, mag dit?

Het is niet toegestaan om professionele foto, film, opname apparatuur, mee te nemen op het festivalterrein. Het meenemen van funcamera's is wel toegestaan. Indien je een reportage wilt maken, graag accreditatie aanvragen via de contact-pagina op de website.

CLOSE

Als het extreem weer is, gaat Jazz at the Lake dan door?

In principe zal het festival onder alle weersomstandigheden door gaan. Check de laatste weersvoorspellingen om je voor te bereiden. Uiteraard is er tijdens Jazz at the Lake kans op verschillende soorten weertypes, daarom adviseren wij gepaste kleding voor elk weertype mee te nemen. Jazz at the Lake zal daarnaast passende maatregelen nemen om de bezoekers in elk weertype een magische dag te bezorgen. Het terrein bij het Bosch heeft diverse overkapping mogelijkheden. Extreem weer zorgt overigens dikwijls voor een unieke sfeer!

CLOSE

BOTENPARADE

Voorafgaand aan het programma van Jazz at the Lake is de boten parade.

De parade start bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom (Zijldijk 28, Leiderdorp). Verzamelen vanaf 12:00, vertrek om 12:45, aankomst 13:45.

Vaar je ook mee met eigen boot?
Klik hier voor de vaarroute.

PLATTEGROND

Plattegrond Jazz at the Lake Leiden

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Jazz at the Lake.

HOSTED BY

De Kaag Sociëteit, Leiden

De Kaag Sociëteit - Leiden

Sublime FM Heineken Amsterdam Boats Grand Marnier Uber & Jazz at the Lake Plastic Whale Le Bubb Floating Events
Created by Boy Ontwerpt & Exquisit